Näin Apteekki Primavera palvelee

lorem ipsum dolor sit amet

HENKILÖKUNTA 

Apteekissa asiakkaitamme palvelee apteekkarin lisäksi 3 proviisoria, 10 farmaseuttia ja 6 lääketeknikkoa. Apteekissamme voitte hyödyntää myös asiantuntijafarmaseuttien erikoisosaamista. He ovat perehtyneet astma-, diabetes- sekä sydän- ja verisuonitauteihin sekä lääkkeiden annosjakeluun. 

OPETUSAPTEEKKI 

Apteekki Primavera toimii myös opetusapteekkina. Koulutamme vuosittain 1-3 farmasian oppilasta käytännön työtehtävissä. Apteekki Primaverassa suoritettava oppilasaika on osa Helsingin Yliopiston, Itä-Suomen Yliopiston ja Åbo Akademin farmasian opetusta. 

RESEPTILÄÄKKEIDEN TOIMITTAMINEN 

Toimitamme reseptit suoratoimituspisteessä, jossa asiakas saa istua ja keskustella rauhassa farmaseutin kanssa omaan lääkitykseensä liittyvistä asioista. Annamme lääkeneuvontaa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä sekä lääkkeiden säilyttämisestä. Reseptilääkkeiden toimituksen yhteydessä kerromme asiakkaalle aina mahdollisesta edullisemmasta lääkevaihtoehdosta.

ITSEHOITOLÄÄKKEET 

Itsehoitolääkkeet on sijoitettu palveluvalintaan, jossa farmaseutti on aina neuvomassa ja ohjaamassa lääkkeiden oikeaa ja turvallista käyttöä. 

PALVELUVALINNAN TUOTEVALIKOIMA 

Tuotevalikoimaamme kuuluu lääkkeiden lisäksi laaja valikoima rohdosvalmisteita, luontaistuotteita, sidetarvikkeita, suuhygienia- ja hampaidenhoitotuotteita ja ihonhoitotuotteita sekä apteekkikosmetiikkaa.

DVV VARMENNEKORTTIEN REKISTERÖINTIPISTE

Apteekki Primavera toimii Digi- ja väestötietoviraston valtuuttamana terveydenhuollon ammattilaisten varmennekorttien rekisteröintipisteenä. Kauttamme voidaan tilata varmennekortit esimerkiksi farmaseuteille, proviisoreille ja lääkäreille. Rekisteröintipisteemme palvelee pääasiallisesti ajanvarauksella.

Hinnasto:
Varmennekortin tilaaminen 35,00€ / kpl
Varakortin ohjelmointi 35,00€ / kpl

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV24%)

Varmennekorttiasioiden ajanvaraus sekä mahdolliset kysymykset: nuutti.johansson@apteekkiprimavera.fi.

MAKSUTAVAT

Apteekissamme voit maksaa käteisen lisäksi yleisimmillä maksukorteilla (myös American Expressillä). 

LÄÄKEJÄTTEIDEN VASTAANOTTO 

Vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ongelmajätettä ja niiden hävittäminen vaatii erikoiskäsittelyn. Apteekkimme toimii lääkejätteiden palautuspisteenä. Palautuspisteeseen toimitetun lääkejätteen Apteekki toimittaa ongelmajätteiden käsittelylaitokselle.