SEBAMED Lahjapakkaus käsi- ja jalkavoide

SEBAMED Lahjapakkaus käsi- ja jalkavoide

20,36

Sebamed Repair Foot Cream, jalkavoide (100ml) + Sebamed Relief Hand Cream, käsivoide (75ml)

-Hajusteettomat

Osasto:

Kuvaus

Sebamed Repair Foot Cream, jalkavoide, 100ml:

Korjaava ja pehmentävä jalkavoide hyvin kuiville ja halkeileville kantapäille ja jaloille. 10 % karbamidia ja kosteuttavien aineiden runsas määrä auttavat korjaamaan ja pehmentämään hyvin kuivia, halkeilevia ja hilseileviä kantapäitä ja jalkoja. Auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon.

-Hajusteeton

Aineisosat: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Keratin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate​.

Sebamed Relief Hand Cream, käsivoide, 75ml:

Rauhoittava ja pehmentävä käsivoide hyvin kuiville käsille. 5% karbamidia ja kosteuttavien aineiden runsas määrä auttavat rauhoittamaan ja pehmentämään hyvin kuivaa, pykivää, kireää ja hilseilevää ihoa sekä palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Hajusteeton

Aineisosat: Aqua, Persea gratissima oil, Hydrogenated Olive Oil, Urea, Glycerin, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Allantoin, Bisabolol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.